Μαθήματα 2022-2023 Κατασκευές με ύφασμα και νήμα, για ενηλικες

Είναι ένα εργαστήριο γεμάτο εκπλήξεις! Θα πιάσουν τα χέρια μας νήματα, κλωστές, υφάσματα, βελόνες, ψαλίδια, χάντρες και κορδέλες, πούλιες και δαντέλες! 

Πολλές τεχνικές, πολλές δημιουργίες σε ένα ετήσιο τμήμα που ξεκινά τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. 

Το πρόγραμμα αυτό τονώνει την κοινωνικότητά σου και την δημιουργικότητά σου στο φουλ!! Η εναλλαγή τεχνικών και υλικών είναι άκρως διασκεδαστική και το καλύτερο όλων δεν χρειάζεται να αγοράσεις τίποτα, όλα θα τα βρεις στο εργαστήριο να σε περιμένουν !! 

 Ιδανικό : -για εσένα που θέλεις να χαλαρώσεις και να έχεις ένα απόγευμα απόδρασης στην ατζέντα σου κάθε εβδομαδα -για εσένα που θέλεις ένα χόμπι εύκολο, που θα δημιουργήσεις όμορφα έργα άμεσα -για εσένα που το ύφασμα, το νήμα, οι δαντέλες, οι χάντρες είναι υλικά που σου ταιριάζουν. -για σένα που θέλεις να μάθεις τεχνικές για να φτιάξεις χειροτεχνίες που θα πουλήσεις σε μπαζάρ. -για σένα που θέλεις να μάθεις καινούργιες τεχνικές για να διδάξεις στους μαθητές σου , μικρούς και μεγάλους. -για σένα που θέλεις μια πρώτη επαφή με την ραπτομηχανή 

Θα φτιάξεις στολίδια για το σπίτι σου, εορταστικές κατασκευές, χρηστικές, κοσμήματα, κούκλες. 

Τεχνικές που θα μάθεις: 

ραπτική στο χέρι(slow stitching/sewing), ραπτική σε ραπτομηχανή για μικρές κατασκευές (όπως μαξιλάρι, θήκες) , μακραμέ, 

χειροτεχνία με νήματα και υφάσματα, υφαντική σε μικρό αυτοσχέδιο αργαλειό, βελονάκι (για συγκεκριμένες μικρές κατασκευές) 

Κάθε Παρασκευή 7:30-9:30μμ Κόστος μηνιαίας συνδρομής : 45€ (με τα υλικά να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) 

Ομάδα έξι ατόμων 

 Ξεκινάμε Παρασκευή 7 Οκτωβρίου! 

Δηλώστε την συμμετοχή σας από τώρα!! 

 Καλλιτεχνικό εργαστήριο Ο Μυστικός Κήπος της Νέλλης Καπετάν Μητρούση 8 Ντεπώ 2310413922, 6974995679 Υπεύθυνη προγράμματος Νέλλη Αφεντουλιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλουμε την γνώμη σας!