Μαθήματα 2022 -2023 Ντεκουπάζ και ανανέωση επίπλου με την τεχνική ντεκουπάζ (τμήμα για ενηλικες)

 Ντεκουπάζ και ανανέωση επίπλου με την τεχνική ντεκουπαζ ( τμήμα για ενηλικες) 

 Ένα δημιουργικό εργαστήριο ιδανικό για σένα που : - ψάχνεις ένα ευχάριστο και εύκολο χόμπι, - που σου αρέσει να διακοσμείς τον χώρο σου - που σου αρέσει να κάνεις χειροποίητα δώρα - που σου αρέσει να αξιοποιείς παλιά αντικείμενα - που η ανακύκλωση έχει σημασία, - που σου αρέσει να παίζεις με τα χρώματα και τα χαρτιά, - που σου αρέσουν τα βίντατζ αντικείμενα, και το ρομαντικό ύφος - που σου αρέσουν οι μεταμορφώσεις. Τι είναι το ντεκουπάζ; Ντεκουπάζ είναι η διακόσμηση ενός αντικειμένου κολλώντας πάνω του χρωματιστά αποκόμματα χαρτιού σε συνδυασμό με ειδικά εφέ βαφής, φύλλα χρυσού και άλλα διακοσμητικά στοιχεία. 

Σφραγίζοντας με αρκετά στρώματα βερνικιου την τελική εργασία. Συνήθως, ένα αντικείμενο από κάθε υλικό που θέλουμε, ακόμη και έπιπλο, καλύπτεται από χρώμα και ειδικά κατασκευασμένα χαρτιά για το ντεκουπάζ ή ακόμη και αποκόμματα από περιοδικά ή εφημερίδες, εκτυπώσεις χαρτιά περιτυλίγματος, χαρτιά ταπετσαρίας. 

Υπάρχουν στο εμπόριο πολλά χρώματα και άλλα διακοσμητικά υλικά για τις κατασκευές μας, καθώς και πολλές τεχνικές εφαρμογής αυτών των υλικών. 

 Με την τέχνη του ντεκουπάζ μπορούμε: - να ανανεώσουμε ένα παλιό φθαρμένο αντικείμενο ή έπιπλο - να παλαιωσουμε ένα καινούργιο με τα υλικά και τις τεχνικές παλαίωσης - να μεταμορφωσουμε ένα απλό ή ακόμη και αδιάφορο αντικείμενο σε κάτι πολύτιμο 

Σ' αυτό το εργαστήριο θα μάθουμε: Αναλυτικά την τέχνη του ντεκουπάζ, τα υλικά, τις τεχνικές του και τις εφαρμογές σε διάφορα αντικείμενα. 

Να δημιουργούμε εορταστικές κατασκευές. 

Να δημιουργούμε πίνακες μικτής τεχνικής. 

Ντεκουπάζ στο κόσμημα. 

Ανανέωση επίπλου με χρώματα κιμωλίας και ντεκουπάζ. 

Βασική συντήρηση επίπλου. 

 

Ξεκινάμε Οκτώβριο Κάθε Τετάρτη, 7-9μμ 

 Κόστος μηνιαίας συνδρομής: 45€ (με τα υλικά να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) 

Ομάδα έξι ατόμων 

Δηλώστε την συμμετοχή σας από τώρα!! 

 

Καλλιτεχνικό εργαστήριο Ο Μυστικός Κήπος της Νέλλης Καπετάν Μητρούση 8 Ντεπώ 2310413922, 6974995679 Υπεύθυνη προγράμματος Νέλλη Αφεντουλιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλουμε την γνώμη σας!