Μαθήματα 2022 -2023 Μικτές τεχνικές (ζωγραφική και κατασκευές)

💖 Όλοι μπορούμε να ζωγραφίσουμε, αρκεί να έχουμε ανοιχτή καρδιά!! 👉 Οι δικές μας μικτές τεχνικές : Πρωτότυπα υλικά καλούνται να συνεργαστούν και να συνθέσουν τα έργα μας Όλα τα μέσα της ζωγραφικής σε ένα ξέφρενο παιχνίδι, ακρυλικά χρώματα, ακουαρέλα, χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόροι, κάρβουνο, πάστες και άλλα πολλά χρησιμοποιούνται διαδοχικά και δημιουργούν επίπεδα χρώματος και σχεδίου, ενδιαφέρουσες υφές, ανάγλυφα και βάθος, παιχνίδια του φωτός και της σκιάς. 

Πολύχρωμα χαρτιά, αποκόμματα εφημερίδων ή παλιών βιβλίων, εικόνες από περιοδικά, χρησιμοποιούνται ως φόντο, υπόστρωμα ή επιζωγραφίζονται και μεταμορφώνονται. Νήματα προσθέτουν το δικό τους ανάγλυφο στα έργα μας, σκόνες, χρυσόσκονες πηλός, υφάσματα και τρεσες. 

 👉 Δημιουργούμε πίνακες ζωγραφικής μικτής τεχνικής και απολαμβάνουμε την ευεργετική επίδραση της διαισθητικής ζωγραφικής στη διάθεση μας. 

 👉 Δημιουργούμε αφηρημένα έργα τέχνης και αφήνουμε ελεύθερο τον εαυτό μας να απολαύσει την επαφή με τα χρώματα , τις υφές και τα ετερόκλητα στοιχεία που απαρτίζουν την σύνθεση μας.

 👉 Δημιουργούμε έργα με έμπνευση τα φωτεινά στοιχεία της ψυχής μας, τις όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων. Λουλούδια, σπίτια, κοριτσίστικα πρόσωπα, νεράιδες, πριγκίπισσες, άγγελοι, καρδιές, έρωτας, αγάπη, χωριά, φύση, μάνταλα, είναι κάποια από τα θέματα μας ! 

 👉 Ζωγραφίζουμε βήμα βήμα με καθοδήγηση, μαθαίνοντας την χρήση των υλικών και ανακαλύπτοντας νέες τεχνικές. Το έργο μας όμως μας δίνει την ελευθερία να εκφράσουμε και να δημιουργήσουμε την δική μας ξεχωριστή σύνθεση, με την χρωματική παλέτα που μας εκφράζει, με τα σύμβολα και τα μηνύματα που προστάζει η καρδιά μας!

 👉 Οι κατασκευές μας μικτής τεχνικής : Δημιουργούμε μικρές κούκλες φυλακτά με ραπτική και ζωγραφική, κουτιά ευγνωμοσύνης, μόμπιλε και εορταστικά στολίδια .

 ❣️ Ιδανικό εργαστήρι: ✔️ για σένα που θέλεις να ζωγραφίσεις και να εκφραστείς ελεύθερα , που θέλεις να δημιουργήσεις έργα τέχνης μέσα από το παιχνίδι με τα χρώματα και τα υλικά

 ✔️ για σένα που θέλεις να πειραματιστείς με κάτι καινούργιο και να χαλαρώσεις 

 ✔️ για σένα που πάντα έλεγες πως θέλεις να ζωγραφίσεις, μα νόμιζες ότι δεν τα καταφέρνεις σ' αυτά.

✔️ Για σένα που τα χρώματα, τα πινέλα, οι καμβάδες, οι μικρές εικαστικές κατασκευές σου ξυπνάνε κάτι στην καρδιά!! 

 ❣️ Ξεκινάμε Οκτώβριο Κάθε Πέμπτη, 7:30μμ - 9:30μμ Κόστος μηνιαίας συνδρομής: 45€ ( με τα υλικά να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή) Ομάδα έως 6 άτομα. Δηλώστε την συμμετοχή σας από τώρα!! 

 

Καλλιτεχνικό εργαστήριο Ο Μυστικός Κήπος της Νέλλης Καπετάν Μητρούση 8 Ντεπώ 2310413922, 6974995679 Υπεύθυνη προγράμματος Νέλλη Αφεντουλιδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θέλουμε την γνώμη σας!